Ifjúsági klub

2017. szeptember 26.

Az első foglalkozás alkalmával ismertettük a pályázat célját, jelentőségét. Összegyűjtöttük az ifjúságot érintő és érdeklő kérdéseket pl: jövőtervezés, család, barátság, szerelem, értékek, önismeret, kommunikáció, konfliktuskezelés, párválasztás, karrier, hivatás… témákat, melyeket a találkozók alkalmával feldolgozunk, megbeszélünk.
A csoport tagjai játékos formában a kosaras bemutatkozó játék segítségével mutatkoztak … tovább

Meseünnep a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában és mesemondó verseny a városi könyvtárban

2017. szeptember 29-én Benedek Elek születésnapján meseünnepet rendeztünk a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában. Ezen a napon A magyar népmesék rajzfilm sorozat jellegzetes dallama köszöntötte az iskolába érkezőket. Szünetekben … tovább

Szentírás ünnepe a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában

A Szentírás hete alkalmából az iskola aulájában közös Bibliaolvasásra és magyarázatra gyűltünk össze.
A hét minden napján a Főtisztelendő atyák és lelkészek vezetésével imádságos lélekkel készültünk fel a … tovább

A Szent Erzsébet Katolikus Általános tanulói Országos Missziós Találkozón vettek részt Budapesten

Iskolánk missziós csoportját 6 tanuló képviselte a missziós találkozón, melynek a Gazdagréten található Szent Angyalokról elnevezett templom és plébánia épülete adott otthont. Jelmondata a következő volt: „Adjatok hálát mindenért!”
Az … tovább

Erdélyi tanulmányi kiránduláson vettek részt a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola 7. évfolyamos tanulói

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  Határtalanul! program keretében kiírt pályázatán intézményünk 2.160.000 Ft támogatást nyert. A tanulmányi kiránduláson 36 fő tanuló, a projektvezető és 3fő kísérő pedagógus vett részt. A tervezett útvonalat, programokat sikerült megvalósítanunk, amelyet a gyönyörű idő tett még csodálatosabbá.

Az 5 nap programja:tovább