JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSI TERV

Tisztelt Szülők!

Elkészült iskolánk JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSI TERVE, melyet mellékelek.

Kérek minden intézményhasználót, hogy a legnagyobb odafigyelés mellett tartsa be a dokumentumban leírtakat és tanúsítson olyan magatartást, amellyel megelőzhetjük a településünkön és az iskolánkban a vírus megjelenését. Célunk az, hogy megóvjuk az egészségünket, ezáltal biztosítsuk a hagyományos tanrend szerinti működésünket.

Az INTÉZKEDÉSI TERV-ben rögzítetteket időszakosan felülvizsgáljuk és ha szükséges megváltoztatjuk az iránymutatásokat, az elvárásokat és a rögzített feladatokat.

Vigyázzunk egymásra! Jó egészséget kívánok: Kissné Murányi Andrea igazgató

Jarvanyugyi-intezkedesi-terv-2020

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Sajnálatos módon március közepétől üres az iskola. A lelkes pedagógusaink által készített sikeres pályázatnak köszönhetően júliusban (a Szent Erzsébet napközis táborban) több gyermek számára tudtunk biztosítani tartalmas programokat és örömteli napokat. Most már mindannyian nagyon készülünk az új tanévre és várjuk a személyes találkozást valamennyi tanulónkkal! A tanévkezdéssel kapcsolatos információkat hamarosan közzétesszük az iskolai facebookcsoportunkban, az iskola honlapján és az osztályok csoportjaiban is.

A tanévünk jelmondat: “Van itt egy gyermek…” (Jn 6,9).

Jó egészséget kívánok mindenkinek az iskola pedagógusai, dolgozói, a főtisztelendő atyák és a Szent Erzsébet nővérek nevében Kissné Murányi Andrea igazgató

1.b

Osztályfőnök: Szabóné Antreter Anikó

Balogh Hanna
Buri Lívia
Bódog Lara
Csikó Amália Rebeka
Csorba Alexandra
Egyed Emese Rebeka
Egyed Menta
Gadóczi László Richárd
Ilok Attila Bence
Kazup Hanna Laura
Kazup Nilla
Lakatos Noel Csaba
Lénárt Szabolcs
Nagy Flóra Kinga
Pitlik Marcell
Rák Norbert
Török Bettina
Váradi Virág Bianka
Viczmándi Tamás
Vinnai Hanna
Virág Dominik Viktor

Osztálylétszám: 21 fő

Órarend

1.a

Osztályfőnök: Majdanics Lászlóné

Osztálylétszám: 21 fő

Barkóczi Szebasztián Krisztián 
Botos Hanna
Buchalter Zoltán
Csomós Vendel
Emri Kiara
Földváry Dorottya
Király Patrik
Kiszely Dominik
Molnár Attila Krisztián
Pálházai Csaba
Papp Donát
Stumpf Noémi
Szava-Nagy Alexandra
Szigetvári Olivér
Szoták Martin Benett
Tamók Máté
Tóth Anna
Tóth Dorina
Varga Melinda
Vartnal Loretta
Vitányi László Ákos
Órarend

Normál menetrend szerint tervezi a kormány a tanévet, szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

2020. AUGUSZTUS 11. 14:21

A koronavírus-járvány hazai alakulása eddig kedvező, jelenleg nem indokolt a digitális oktatással helyettesíteni a hagyományos oktatást. Ugyanakkor sok országban jelentősen nő a fertőzések száma és a hazai adatok is óvatosságra intenek. Ezért a kormány, az Operatív Törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan értékeli a helyzetet és szükség esetén további intézkedésekről dönt.Az iskolák protokollt fognak kapni a járvány elleni védekezést segítő teendőkről. Továbbra is alapfontosságú, hogy beteg, a koronavírus tüneteit mutató gyermeket ne engedjenek a szülők közösségbe. Felelős szülői magatartással, az alapvető óvintézkedések betartásával elkerülhető az iskolákat érintő korlátozások bevezetése.Mindemellett a veszélyhelyzet idején elrendelt és sikeresen működő tantermen kívüli, digitális munkarendben gyűjtött tapasztalatokat és eredményeket az EMMI, az iskolák és a pedagógusok is elemzik, és szakmai egyeztetéseket követően a hagyományos iskolarend keretében is alkalmazzák. A kormány emellett felkészül a járvány esetleges második hullámára és ehhez a nemzeti konzultáció keretében augusztus 31-ig várja a magyar emberek véleményét arról, hogy támogatják-e azt, hogy járvány idején az iskolás gyermeket nevelő családok és tanárok számára ingyenes legyen-e az internet.A 2020/2021. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2020. szeptember 1. (kedd) és utolsó tanítási napja 2021. június 15. Az első félév 2021. január 22-ig tart. Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. október 22. (csütörtök), a szünet utáni első tanítási nap. 2020. november 2. (hétfő). A téli szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. december 18. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2021. január 4. (hétfő). A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2021. március 31. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda).Az új tanévben tervezettek témahetek: A „PÉNZ7” pénzügyi és vállalkozói témahét 2021. március 1–5. között, a Digitális Témahét 2021. március 22–26. között, a Fenntarthatósági Témahét 2021. április 19–23. között, az egészségtudatos gondolkodás és iskolai mozgástevékenységek témanap 2020. szeptember 25. (Magyar Diáksport Napja).A rendelet részletesen tartalmazza az idei október–novemberi és a jövő év május-júniusi írásbeli érettségi vizsgák időpontját is. Az őszi érettségi vizsgák október 16-án, a tavasziak május 3-án kezdődnek.(EMMI)