„Áldásoddal megyünk, megyünk innen el…”

2019. június 14-én – idei tanévünk utolsó napján – búcsút vett iskolánktól a 8. évfolyam 36 tanulója. Délelőtt a Bazilikában gyűltünk össze Isten előtti hálaadásra, ahol Főtisztelendő Bereczkei Miklós plébános atya egy rövid igeliturgia keretében megáldotta a tarisznyákat, és útravaló áldást adott a ballagóknak.
Ezek után Kissné Murányi Andrea igazgatónő röviden méltatta az elmúlt tanév eredményeit, sikereit; majd ismertette az idei tanév kiemelkedő eredményeket elért tanulóinak nevét. Sor került azon díjak átadására, amelyet a legjobb magatartás, szorgalom és tanulmányi eredményéért egy alsó és egy felső tagozatos osztály kap minden tanév végén. Idén a Szent Margit-díjat a 2.a osztály (osztályfőnökük: Maczkó Attila), a Szent Imre-díjat pedig az 5.b osztály (osztályfőnökük: Balogh János) érdemelte ki.
A tanévzáró Te Deumra csütörtökön délelőtt került sor, így az iskolába visszatérve minden tanuló megkapta a bizonyítványát.
Délben a nyolcadik osztályosok még egyszer végigjárták a gyönyörűen feldíszített iskolát, majd rövid műsor keretében köszöntek el diáktársaiktól, tanáraiktól és szüleiktől. A ballagáson jutalmat kaptak a nyolc éven át kiemelkedő munkát végző diákok, valamint a Szülői Választmány két tagjától is elbúcsúztunk.

KÉPEK

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.