Csodaszarvas tábor

Intézményünkben elkezdődtek a nyári napközis táborok az EFOP -3.3.5-19-2020-00025 azonosító számú, „Csodaszarvas Iskolai Közösségi Program megvalósítása az Egri Főegyházmegye intézményeiben” című pályázat keretében.

A 2. évfolyam Nemzeti és kulturális identitás, hagyományőrzés, anyanyelvápolás tematikáján belül a „Mesebeli állatok nyomában, avagy a Kárpát-medence hagyományos háziállatait” témát dolgozzák fel a hét folyamán.

Diákjaink az első nap hazánk hagyományos háziállataival foglalkoztak, amit -A szegény ember állatai -című népmesével nyitották meg. A mese szereplői az ügyes kezeknek köszönhetően többféleképpen megjelentek rajzok, bábok, plakátok formájában. A gyerekek színes, képeskönyvekből tartottak társaiknak mini előadásokat, egymástól hallottak új ismereteket, érdekességeket az állatokról. Természetesen a szabadtéri, játékos, sportos mozgások sem maradtak el. Az árnyékos udvaron szívesen tollaslabdáztak, labdáztak, fogócskáztak a gyerekek. Remekül indult a táboruk, a jókedvű folytatásban reménykedve zárták a napot.

KÉPEK

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.