Te Deum

Az utolsó tanítási napon, 2021. június 15-én év végi közös hálaadásra gyűltek össze iskolánk aulájában az intézmény tanulói és dolgozói. A szentmisét követően Kissné Murányi Andrea igazgatónő mondta el tanév végi gondolatait, különleges, játékos házi feladatokat adva a nyárra mindenkinek. Köszönetet mondott a fenntartónak, az egri Főegyházmegyének, az atyáknak, nővéreknek, hitoktatóknak és mindazoknak, akik szellemiségükkel, példájukkal segítették ezt a tanévet. Megköszönte a gyerekek, szülők, pedagógusok kitartó munkáját.Sor került azon díjak átadására, amelyet a legjobb magatartás, szorgalom és tanulmányi eredményéért egy alsó és egy felső tagozatos osztály kap minden tanév végén. Idén a Szent Margit-díjat a 4.a osztály (osztályfőnökük: Maczkó Attila), a Szent Imre-díjat az 5.b osztály (osztályfőnökük: Farkasné Gyüre Zsuzsanna) érdemelte ki.

Az ünnepség végén iskolánk közössége elköszönt három kedves nyugdíjba vonuló munkatársától: Balogh Bálintné Magdika néni – gazdasági vezetőtől, Rézműves Lajosné Jutka néni- élelmezésvezetőtől és Stumpfné Espák Mária – Marika néni iskolatitkártól. Hosszú, boldog és egészségben gazdag nyugdíjas éveket kívánunk Nekik!

A nap végén mindenki megkapta a bizonyítványát. 64 tanuló oklevelet vehetett át kitűnő tanulmányi eredményéért, 64 tanuló pedig könyvjutalmat kapott munkájáért.

KÉPEK

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.