JELENÜNK

A 2011/2012-es tanévtől az intézmény az Egri Főegyházmegye fenntartásában működik tovább, melynek neve Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola.

A krisztusi tanítás fényében, felismerve az ember alapvető küldetését, az egészséges személyiség és a hit alapjait egyszerre kívánja megvetni. A családokkal való kapcsolattartás folyamán -Szent Erzsébet példája nyomán- egyre több embernek segít az igaz értékek megtalálásában.

Az intézmény erőssége a magas színvonalú szakmai munkán túl, az egységes nevelési elvben mutatkozik meg. Az intézmény nyitott mindazon családok számára, akik elfogadják az iskola katolikus szellemiségét.

A fenntartóváltásnak köszönhetően nemcsak szellemiségében, lelkiségében, hanem külsőleg is megújult az iskola. 2016-ban, az ÉMOP 4.3.1/A-12-0013-as számú „Oktatási Intézmények Fejlesztése” című pályázat segítségével, a XXI. század igényeinek megfelelő felújításon esett át az intézmény.

Az iskola főépületében a tantermek korszerűbbek, a közösségi rendezvények helyszíne, az aula világosabb, modernebb lett. Az informatikai szaktanteremben 24 db asztali számítógép szolgálja a tanulók  korszerű digitális kompetenciájának fejlesztését.

A főépületben került kialakításra az oratórium, a lelki feltöltődés méltó helyszíne.

Teljes felújításon esett át a tornacsarnokunk és az ebédlőnk. A tornacsarnokunk három részre osztható, így nemcsak osztályok testnevelésóráinak megtartására, hanem sportversenyek, bajnokságok lebonyolítására is alkalmas.

 A gépészetileg is felújított konyhánkban házias, egészséges ételek elkészítésével, megközelítőleg négyszáz fő étkeztetését tudjuk megoldani, a 120 főt befogadó ebédlőnkben.


A játszóudvar, a műfüves pálya, a szabadidős tevékenységek, a sportfoglalkozások, napközis játékok helyszínei.

Jelenlegi fejlett infrastruktúránkkal és korszerű pedagógiai módszereinkkel várjuk a katolikus szellemiséget elfogadó gyermekeket.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.