„Áldásoddal megyünk, megyünk innen el…”

2019. június 14-én – idei tanévünk utolsó napján – búcsút vett iskolánktól a 8. évfolyam 36 tanulója. Délelőtt a Bazilikában gyűltünk össze Isten előtti hálaadásra, ahol Főtisztelendő Bereczkei Miklós plébános atya egy rövid igeliturgia keretében megáldotta a … tovább

GÁLA 2019

2019. június 6-án tartottuk iskolánk páros osztályainak bemutatkozó gáláját.
Az iskolaépület átadásának 40.évfordulóját is ünnepeltünk.
Díszvendégünk volt Pásztor Andrásné nyugalmazott iskolaigazgató, aki beszédében iskolánk múltját idézte fel. Köszöntőt mondott Kissné Murányi Andrea igazgatónő, és Bereczkei Miklós plébános atya.
A 2.,4.,6.,és 8.évfolyam tanulói változatos műsorszámokkal mutatkoztak be. A közönség … tovább

NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA

Az Országgyűlés 2010-ben a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés aláírásának napját.
Iskolánkban irodalmi összeállítással és az Örökségünk című dal közös eléneklésével emlékeztünk meg az 1920. június 4-én aláírt trianoni békeszerződésre.

Juhász Gyula: Trianon (részlet)
Mert nem lehet feledni, nem, soha,
Amíg magyar … tovább

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Oktatási Hivatal minden évben, így az idén is megszervezi az Országos Idegennyelvi és a kompetenciamérést. A mérésben részt vesznek a 6., és a 8. évfolyamos diákok.

Idegen nyelvi mérés: 2019. május 22-én (szerda), 8 órától, az Országos Kompetenciamérés: 2019. május 29-én (szerda), 8 órától kerül megszervezésre!

ZöldOkos Kupa országos fenntarthatósági versenye

A Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódó, többfordulós tudáspróbán az első három online forduló eredményei alapján iskolánk tanulói első helyen jutottak be a megyei elődöntőbe. A megyei döntőn pedig harminc csapat közül az ÖkoCsajok ötödik helyen, a Sárospataki Zöldek csapata a hetedik helyet szerezte meg.

ÖkoCsajok csapatának tagjai: … tovább