„SZABAD A PÁLYA”

Iskolánk 8. évfolyamos tanulói – osztályfőnökeik kíséretében – 2018. november 7-én pályaválasztási kiállításon vettek részt a Miskolci Generáli Arénában.
A kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal pályaválasztási rendezvénysorozatának része volt. Az általuk megszervezett „Pályaválasztási hónap” egyik célja, hogy hozzásegítse a fiatalokat a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő pályaválasztási döntés meghozatalához. Azt szeretnék elérni, hogy a fiatalok valódi ismeretekre alapozva hozzanak döntést, amikor pályát választanak.
Intézményünk idén is örömmel fogadta a lehetőséget, hogy részt vehessünk a kiállításon, ahol találkozhattunk az oktatási és képző intézmények képviselőivel, információkat szerezhettünk a gyakorlati szakképzésről. Az ún. „Cégek és szakmák utcájában” szakmabemutatókat láthattunk, sőt lehetőség volt munkák kipróbálására is. Voltak szakmaismereti játékok, az érdeklődők pályaválasztási tanácsokat kérhettek, és mindenki lehetőséget kapott a döntést elősegítő kérdőívek kitöltésére is.

KÉPEK

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.